FacebookPixel

Fendt forhandler

Damsgaards CaravanCenter er autoriseret forhandler af Fendt, hvor vi hvert år får mange nye modeller på lager, som er spækket med specifikationer og lækre detaljer.

Se alle vores nye Fendt campingvogne her.

Fendt campingvogne

Fendt levere campingvogne af højeste kvalitet, med stor fokus på komfort og funktionalitet. Designet er ligeledes gennemtænkt og der er en fin moderne rød tråd i alle campingvognene. Fendt campingvogne har et bredt felt af modeller, lige fra Saphir til Brillant, som sikre at der er noget til enhver smag, og et hvert behov. Alt dette er med til at gøre Fendt til Danmarks tredje mest solgte campingvogn. 

Læs mere om Fendt vognene her.

Brugte campingvognsmærker

Damsgaards CaravanCenter får løbende nye brugte campingvogne ind, og vi har for det meste alle populære mærker som Hobby, Adria, Dethleffs, Bürstner, Kabe, Knaus, Hymer osv.. Vi bestræber os på at lave en video af alle vores campingvogne, så du kan få det bedste overblik af de enkle campingvogne. Det har en stor betydning for campingvognens stand, at se hvem de tidligere ejer har været. Da en børnefamilie med fire børn, slider mere på interiøret end et ældre ægtepar, som kun bruge campingvognen til at sove og spise i. På alle vores video gennemgår vi campingvognen fra top til tå, og vi viser på de gode og dårlige sider af campingvognens stand. Vi pejer f.eks. på en bule, hvis campingvognen har det eller hvis bordkanten er slidt, så du som køber ikke for et misvisende billede af campingvognens faktiske stand.

Se alle vores brugte vogne her.

Damsgaards CaravanCenter benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.

Persondatapolitik