Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger
Damsgaards CaravanCenter Silkeborg ApS
Funder Bakke 53
8600 Silkeborg
CVR nr.: 37859486
Telefon: 86825826
E-mail: info@damsgaardscaravancenter.dk

Betaling
Damsgaards CaravanCenter Silkeborg ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, JCB, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.


Levering
Damsgaards CaravanCenter Silkeborg ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 12 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
Dine varer sendes med GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da butikken.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen, såfremt varen er på lager.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Damsgaards CaravanCenter Silkeborg ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Damsgaards CaravanCenter Silkeborg ApS
Funder Bakke 53
8600 Silkeborg


Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Returret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for bl.a. fortelte og markiser. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig optil 500 DKK. Du er velkommen til at kontakte Bo på info@damsgaardscaravancenter.dk, så får du tilsendt en returfragtseddel.


Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@damsgaardscaravancenter.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen til:


Damsgaards CaravanCenter Silkeborg ApS
Funder Bakke 53
8600 Silkeborg

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
 • Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
 • Aftaler indgået på offentlig auktion.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 


 

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Persondatapolitik
Når du laver en ordre på Damsgaards CaravanCenters webshop, skal du som minimum taste:

 • Navn
 • Adresse
 • E-mailadrasse
 • Telefon/mobilnummer

 

Læs hvordan vi behandler din persondata ved at klikke her.

 

 

Klagemuligheder

Klik her for at læse om dine klagemuligheder ved Damsgaards CaravanCenter.

 

Fejl, unøjagtighed og udeladelser
Der kan lejlighedsvis være information på vores hjemmeside, som kan indeholde typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan relatere til, for eksempel produktbeskrivelser, priser, promotions, fragtpriser på produkt, transittid og tilgængelighed. Vi reserverer retten til at rette alle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere information eller afslutte ordrer hvis noget information i Servicen eller andre relaterede hjemmesider er unøjagtig (også efter du allerede har tilføjet din ordre eller lavet et offer).

Vi påtager os ingen forpligtelser til at opdatere, ændre, specificere eller uddybe information i Servicen eller på nogen anden hjemmeside, inklusiv men ikke begrænset til, prisinformation, undtagen som påkrævet ved lov. Der angives ikke specificeret opdatering eller opdateringsdato i Servicen eller på de tilknyttede hjemmesider for at indikere at informationen i Servicen eller på tilknyttede hjemmesider er blevet modificeret eller opdateret.

 

 

Force majeure og ansvarsfraskrivelse
Damsgaards CaravanCenter Silkeborg tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder eksempelvis sygdom og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.