Camp-let

Den ultimative frihed på to hjul

Camp-let er sammensat af ’campere’ + ’let’. De to ord har været Camp-let’s motto siden 1969, hvor den første Camp-let teltvogn rullede ud fra den danske fabrik. I dag er Camp-let teltvognen en moderne klassiker, der er tilpasset nutidens behov – både på vejen og på ferien. 

Drømmer du om at sove under åben himmel? Eller at kunne tage på eventyr fra den ene dag til den anden? En Camp-let teltvogn er det oplagte valg, hvis du ikke har lyst til at investere i en campingvogn, men stadig gerne vil have friheden til at tage på ferie ude i det fri. Kombinationen af dansk design og solidt håndværk giver dig komforten fra campingvognen kombineret med friheden fra teltferien.

Let, lettere, Camp-let

Camp-let teltvogn er ikke bare nem at tage med på farten, den er også nem at stille op. Opstillingen af fortelt og sovekabine klares let i én og samme bevægelse. En Camp-let er også ultra-let at trække efter bilen. Faktisk kan den både trækkes af el-biler og de mindste biler som er godkendt til anhænger. 

God plads til hygge

Selvom en Camp-let ikke syner af meget, når den er spændt efter din bil, rummer den kompakte teltvogn mange muligheder – også for hygge. Uanset om I er to eller flere afsted, vil lave mad eller slappe af, er der overraskende meget plads med rummelige sovekabiner, opholdsrum og bagageplads. Du har også mulighed for at udvide med anneks, solsejl og køkken. 

 

 

Har du fundet din drømme Camp-let? Giv os et kald på +45 86 825 826, eller kig ind i butikken.

  

Se vores store udstilling af Camp-let. Vi har blandt andet Passion og Earth udstillet med massere af udstyr.

Se billeder af vores udstilling, klik her.

  

Prisberegner

Prisberegneren er et godt værktøj til at skræddersy din helt egen Camp-let, samtid med du får et godt overblik over prisen

Husk at vælge Damsgaards CaravanCenter som din forhandler.

 

 

 

Aktuelle modeller

CAMP-LET PASSION

I Camp-let Passion bliver du forkælet med alt, hvad du drømmer om til et komfortabelt ophold i naturen. Lyt til lydene, duft skoven… Alt sammen mens du ligger behageligt på den komfortable koldskums-madras hævet over fugt og kulde fra jorden i den mørke sovekabine, hvor du mærker en let brise fra de smarte ventilationsåbninger.

Læs mere om Passion her

CAMP-LET North

Søger du friheden ved spontant at kunne rejse videre på nye eventyr? Så er Camp-let North det ideelle valg, når du vil ud at opleve naturen på første klasse. Integrerede stænger gør, at du med få basistrin let kan slå Camp-let North op og ned.

Læs mere om North her

 

 

CAMP-LET Earth

Camp-let Earth er skabt ud fra en klar vision: enkelhed kombineret med muligheden for individuel tilpasning. Dette sikrer dig maksimal fleksibilitet på campingferien. Uanset om du er afsted som par, familie eller med venner, kan denne teltvogn tilpasses enhver situation.