Information og film Camp-let

Isabella Camp-let er en teltvogn, der er skabt til at nyde camping i nærkontakt med naturen uden at undvære køkken, senge af høj kvalitet, et stort opholdsrum, masser af bagageplads og meget mere.

Camp-let betyder ”at campere let” og det er præcis hvad en Camp-let teltvogn er. Den er let at sætte op og kræver meget lidt af din tid. Isabella Camp-let er kompakt, når den er slået/foldet sammen og rummelig når den er slået op. Den har en unik skandinavisk stil og udtryk og er klar til at tage med dig på storslåede udendørs eventyr. Isabella Camp-let er en kompakt, manøvredygtig og aerodynamisk teltvogn. De særlige støddæmpere under teltvognen gør, at du ikke engang mærker, at du kører med anhænger. Desuden betyder den lave vægt på 275 kg, at en Camp-let kan trækkes af selv den mindste bil.

 

 

 

Har du fundet din drømme Camp-let? Giv os et kald på +45 86 825 826, eller kig ind i butikken og se vores udstilling.

  

Vores udstilling er så godt som færdig! Kom ind og se de nye camp-let'er

Se billeder af vores gamle udstillingen, klik her.

 

  

Prisberegner

Et godt værktøj til at skræddersy din helt egen Camp-let, er prisberegneren.
Husk at vælge Damsgaards CaravanCenter som din forhandler.

 

 

Aktuelle modeller

CAMP-LET PASSION

Med Passion får du et nyt Camp-let udtryk – et nyt design og nye farver: råt og nordisk. Modellen er opdateret, og du vil blandt andet opleve et godt indeklima med en forbedret ventilation. Med andre ord: en ideel teltvogn til dig, der er passioneret for det oplevelsesrige udendørsliv.

Læs mere om Passion her

CAMP-LET DREAM

Isabella Camp-let Dream er skabt til dig, der har dine første campingoplevelser til gode. Dream er den perfekte teltvogn for den eventyrlystne, der higer efter at komme ud og få spæde erfaringer med outdoor-livet.


Læs mere om Dream her

 

 

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.