Værkstedets ydelser

Vi har et autoriseret værksted, som kan klare alle slags opgaver. Vi slipper først campingvognen, når du er oprigtig tilfreds! Vores dygtige mekanikere har mange års erfaringer inden for reparationer af campingvogne og teltvogne. Vi arbejder altid på at dygtiggøre os, og sender derfor jævnligt hele værkstedet på diverse kurser. Dette gør, at du med tryghed kan sende din campingvogn til service/reparation/montering af udstyr, mv. hos os – vi holder os nemlig altid opdateret på alt inden for service af din campingvogn.

Vi vedlægger servicerapport ved alle slags test og eftersyn.

 

Bestil tid på værkstedet ved at ringe på 86 825 826 og tryk 3.

 

 

Arno Møller - Værkstedsleder

arno@damsgaardscaravancenter.dk 

Kim Dandanell - Mekaniker

Kim Dandanell - Mekaniker

Åbningstider værksted:

Gælder hele året

Mandag 10.00 - 15.00
Tirsdag 10.00 - 15.00
Onsdag 10.00 - 15.00
Torsdag 10.00 - 15.00
Fredag 10.00 - 14.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Helligdage  Lukket
Thomas Brønd - Mekaniker

Thomas Brønd - Mekaniker

Steen Nørrehvedde - Altmuligmand

Steen Nørrehvedde - Altmuligmand

Michael Kristensen - Mekaniker

Michael Kristensen - Mekaniker

Gastest: 1.195,-

Gastesten omfatter et totalt tjek af vognens flaskegas-installation ifølge Sikkerhedsstyrelsen F-gas regulativ. I tjekket indgår bl.a. eftersyn af regulator og slange, samlinger i og under vognen, gennemføringer samt en total oversigt over de installerede gasforbrugende apparater i campingvognen.

Fugttest: 995,-                   Garantifugttest: 1.195,-

Fugttesten omfatter et totalt tjek for fugt og karosseritæthed, både ind- og udvendigt. I tjekket indgår måling af fugt i alle vognens hjørner, gaskasse, døre, vægge, vinduer, tagluger, skorstene, serviceklapper, påfyldningsstudse osv. Vi fortæller afslutningsvist altid vores kunder, hvordan campingvognens generelle tilstand er.

Ferieeftersyn: 3.395,-

NB: Anbefales til nyere campingvogne 

Et ferieeftersyn omfatter kontrol og smøring af kobling, bremseforbindelser, aksel, støtteben, næsehjul og evt. stabilisator, justering af bremser og eftersyn af hjullejer, efterspænding af hjul, smøring af dørhængsler, kontrol af dæk og dæktryk, kontrol af gasapparat, varmeovn og køleskab samt det elektriske udstyr. I eftersynet indgår derudover også en gastest

Stort Ferieeftersyn: 4.395,-

NB: Anbefales hvert tredje år.

Et stort ferieeftersyn indeholder det samme som ferieeftersynet, hvor der yderligere er tilføjet eftersyn af indvendig elinstallationer, vand- og varmeinstallation samt eftersyn af køleskab, ventilationsordninger, utætheder og gummilister ved døre og vinduer. Udover den inkluderet gastest, indeholder dette eftersyn også en fugttest.  

Diverse ydelser

Klik her, for at se nogle af værkstedets ydelser og priser.


Movere

Er du interesseret på at læse mere om movere og priser klik her.