FacebookPixel

Værkstedets ydelser

Vores mekanikere har mange års erfaringer inden for reparationer af campingvogne og teltvogne. Vi prøver konstant at blive bedre, og sender jævnligt hele værkstedet på diverse kurser. Dette gør at du, med tryghed, kan sende din campingvogn til, service/reparation/montering af udstyr hos os, da vi hele tiden holder os opdateret. 
Vi har et autoriseret værksted, som kan klarer alle slags opgaver. Vi slipper først campingvognen, når du er oprigtig tilfreds! 

Vi vedlægger servicerapport, ved alle slags test og eftersyn. 

Ivan Hansen

Ivan Hansen

Arno Møller

Arno Møller

CR Gastest: 895,-

Gastesten omfatter et totalt tjek af vognens flaskegas-installation ifølge Sikkerhedsstyrelsen F-gas regulativ. I tjekket indgår bl.a.  eftersyn af regulator og slange, samlinger i og under vognen, gennemføringer og en total oversigt over de installerede gasforbrugerende apparater i campingvognen.

CR Fugttest: 695,-

Fugttesten omfatter et totalt tjek for fugt og karosseritæthed, både ind- og udvendigt. I tjekket indgår måling af fugt i alle vognens hjørner, gaskasse, døre, vægge, vinduer, tagluger, skorstene, serviceklapper, påfyldningsstudse osv.. Vi fortæller afslutningsvist altid vores kunder, hvordan campingvognens generelle tilstand er.

CR Ferieeftersyn: 2.845,-

NB: Anbefales til nyere campingvogne 

Et ferieeftersyn omfatter kontrol og smøring af kobling, bremseforbindelser, aksel, støtteben, næsehjul og evt. stabilisator. Justering af bremser og eftersyn af hjullejer. Efterspænding af hjul. Smøring af dørhængsler. Kontrol af dæk og dæktryk. Kontrol af gasapparat, varmeovn og køleskab samt det elektriske udstyr. I eftersynet indgår en gastest

CR Stort Ferieeftersyn: 3.595,-

NB: Anbefales hvert tedje år.

Et stort ferieeftersyn indholder det samme som CR ferieeftersynet, hvor der yderligere er tilføjet eftersyn af indvendig el-installation, vand- og varmeinstallation samt eftersyn af køleskab, ventialationsordninger, utætheder og gummilister ved døre og vinduer. Udover den inkluderet gastest, indholder dette eftersyn også en fugttest.  

Diverse ydelser

klik her for at se nogle af værkstedets ydelser og priser.


Movere

Er du interesseret på at læse mere om movere og priser klik her.

Damsgaards CaravanCenter benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.

Persondatapolitik