FacebookPixel

Historie

Damsgaards CaravanCenter blev grundlagt i 2002, men synet af campingvogne på Funder Bakke var ikke noget nyt. Første gang campingbutikken så sit lys på de skrånende bakker var allerede i slutning af 60'erne. Den første ejer hed Fisker, og solgte både telte, trailere og campingvogne. Bo Damsgaard kom i lære hos Fisker i 80'erne.

 

Igennem sin tid hos Fisker lærte Bo Damsgaard lynhurtigt, at det som gjorde de fleste kunder tilfredse og fik dem til at vende tilbage, var at sikre dem tryghed i en handel – en tryghed skabt via tillid og troværdighed. Ordene er i dag grundstenene for virksomhedens succes og position. De udgør også virksomhedens motto i form af de tre T’er – tillid, tryghed og troværdighed.

 

I Damsgaards CaravanCenters første år som selvstændig virksomhed var det Bo Damsgaards familie, som bistod ham i butikken. Men efter de første to år begyndte forretningen at gå lysere tider i møde, og de første medarbejdere blev ansat. Siden er medarbejderstaben støt og roligt vokset, så den i vinteren af 2020 udgøres af 13 ansatte.

 

Damsgaards CaravanCenter har mange års erfaring med salg af nye og brugte vogne. Kom ind i butikken for at se vores store udvalg af nye Fendt-vogne og Isabella Camp-let.

Åbent hus arrangement hos Damsgaards CaravanCenter

Åbent hus arrangement hos Damsgaards CaravanCenter

Damsgaards CaravanCenter benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.

Persondatapolitik