Historie

Damsgaards CaravanCenter blev grundlagt i 2002, men synet af campingvogne på Funder Bakke var ikke noget nyt. Første gang campingbutikken så sit lys på de skrånende bakker var allerede i slutning af 60'erne. Den første ejer hed Fisker, og solgte både telte, trailere og campingvogne. Bo Damsgaard kom i lære hos Fisker i 80'erne.

 

Igennem sin tid hos Fisker lærte Bo Damsgaard lynhurtigt, at det som gjorde de fleste kunder tilfredse og fik dem til at vende tilbage, var at sikre dem tryghed i en handel – en tryghed skabt via tillid og troværdighed. Ordene er i dag grundstenene for virksomhedens succes og position. De udgør også virksomhedens motto i form af de tre T’er – tillid, tryghed og troværdighed.

 

I Damsgaards CaravanCenters første år som selvstændig virksomhed var det Bo Damsgaards familie, som bistod ham i butikken. Men efter de første to år begyndte forretningen at gå lysere tider i møde, og de første medarbejdere blev ansat. Siden er medarbejderstaben støt og roligt vokset, så den i vinteren af 2020 udgøres af 13 ansatte.

 

Damsgaards CaravanCenter har mange års erfaring med salg af nye og brugte vogne. Kom ind i butikken for at se vores store udvalg af nye Fendt-vogne og Isabella Camp-let.

Tryk ovenover for at se billeder fra butikken