FacebookPixel

Historie

Damsgaards CaravanCenter blev grundlagt i 2002, men synet af campingvogne på Funder Bakke var ikke noget nyt. Første gang campingbutikken så sit lys på de skrånende bakker var i slutning af 60'erne. Den første ejer hed Fisker, og solgte både telte, trailere og campingvogne. Bo Damsgaard kom i lære hos Fisker i 80'erne.


Igennem sin tid hos Fisker lærte Bo Damsgaard lynhurtigt, at det som gjorde de fleste kunder tilfredse og fik dem til at vende tilbage, var at sikre dem tryghed i en handel – en tryghed skabt via tillid og troværdighed. Men ordene er i dag ikke blot grundstene for virksomhedens succes og position. De udgør også virksomhedens motto i form af de tre T’er – tillid, tryghed og troværdighed.


I Damsgaards CaravanCenters første år som selvstændig virksomhed var det Bo Damsgaards familie, som bistod ham i butikken. Men efter de første to år begyndte der dog at komme lys for enden af tunnelen, og de første medarbejdere blev ansat. Siden er medarbejderstaben støt og roligt vokset, så den i sommeren af 2016 udgøres af ni ansatte.


Damsgaards CaravanCenter har i flere år været autoriseret forhandler af kvalitetsmærker som Knaus og T@B.

Åbent hus arrangement hos Damsgaards CaravanCenter

Åbent hus arrangement hos Damsgaards CaravanCenter

Damsgaards Caravan-Center benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.