FacebookPixel

Nye Camp-let

Store besparelser på demo-modeller samt udstyr 

Isabella Camp-let er en teltvogn, der er skabt til at nyde camping i nærkontakt med naturen uden at undvære køkken, senge af høj kvalitet, et stort opholdsrum, masser af bagageplads og meget mere.

Camp-let betyder ”at campere let” og det er præcis hvad en Camp-let teltvogn er. Den er let at sætte op og kræver meget lidt af din tid. Isabella Camp-let er kompakt, når den er slået/foldet sammen og rummelig når den er slået op. Den har en unik skandinavisk stil og udtryk og er klar til at tage med dig på storslåede udendørs eventyr. Isabella Camp-let er en kompakt, manøvredygtig og aerodynamisk teltvogn. De særlige støddæmpere under teltvognen gør, at du ikke engang mærker, at du kører med anhænger. Desuden betyder den lave vægt på 275 kg, at en Camp-let kan trækkes af selv den mindste bil.

 

Har du fundet din drømme Camp-let? Giv os et kald på +45 86 825 826, eller kig ind i butikken og se vores udstilling.

Billedgalleri af udstillingen

 

PRISBEREGNER

Et godt værktøj til at skræddersy din helt egen Camp-let, er prisberegneren.
Husk at vælge Damsgaards CaravanCenter som din forhandler.

Aktuelle modeller

CAMP-LET PASSION

Med Passion får du et nyt Camp-let udtryk – et nyt design og nye farver: råt og nordisk. Modellen er opdateret, og du vil blandt andet opleve et godt indeklima med en forbedret ventilation. Med andre ord: en ideel teltvogn til dig, der er passioneret for det oplevelsesrige udendørsliv.

Læs mere om Passion her

CAMP-LET DREAM

Isabella Camp-let Dream er skabt til dig, der har dine første campingoplevelser til gode. Dream er den perfekte teltvogn for den eventyrlystne, der higer efter at komme ud og få spæde erfaringer med outdoor-livet.


Læs mere om Dream her

CLASSIC NORTH LIMITED EDITION

Med en Camp-let Classic North får du en unik og rummelig teltvogn med rigelig plads til hele familien. Inkl. udstyrspakke.

Læs mere om Classic North her.

Se video hvor vi viser og fortæller om Camp-let Passion


Camp-let prisfil

Damsgaards Caravan-Center benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.