Campingvogne

Flotte, brugte campingvogne

Vi opkøber brugte campingvogne i hele landet og tjekker alt igennem, før vi sælger dem videre. Derfor fremstår de altid fra deres bedste side uden at skjule noget.  

Nye Fendt campingvogne

Vi har et udvalg af de nyeste og bedste Fendt vogne på markedet. Det er store og luksuriøse campingvogne, der giver en eksklusiv følelse uanset om du køre langt eller ligger fast.  

Sælg din campingvogn

Har du en brugt campingvogn, du ikke længere skal bruge? Vi har gjort det nemt for dig at få et uforpligtende bud på din campingvogn. Udfyld vores online skema og vi vil kontakte dig med et bud.

Campingvogne hos Damsgaard CaravanCenter

Skal du have ny campingvogn? Hos Damsgaards CaravanCenter har vi mange års erfaring med handel af både nye og brugte campingvogne. Når du køber campingvogn hos os, kan du være tryg ved handlen af flere årsager:

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om campingvogne

Her får du svar på nogle af de spørgsmål vi typisk får omkring campingvogne. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os og få en god snak om mulighederne. 

 

Skal man have forsikring på campingvogn?

Din campingvogn er dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring, via bilens trækkrogsforsikring. Vi anbefaler dog stadig at tegne en kaskoforsikring for campingvognen, så du er dækket for skader og tyveri.

 

Hvad vejer en campingvogn?

Campingvognes totalvægt kan svinge mellem 1.000 kg til 2.800 kg. Den bedste måde at kontrollere om du må trække vognen, er ved at undersøge hvor mange kg. bilen må trække (står bag på bilens registreringsattest). Desuden skal du undersøge om du skal have trailerkørekort, for at trække campingvognen. Dette kan du undersøge ved at klikke her.

 

Hvor må man overnatte i campingvogn?

Som udgangspunkt er det ikke tilladt at camperer uden for campingpladser i Danmark. Der er dog et par undtagelser, som gør at man må overnatte i campingvognen på nogle rastepladser og nogle parkeringspladser. Du kan læse mere om reglerne her.

 

Hvad koster det at have en campingvogn?

Den dyreste udgift er selvfølgelig, når du skal købe dig en campingvogn. Herefter er der få faste udgifter.

Ejerafgift

Ligesom på bilen, skal du betale halvårlig ejerafgift på campingvognen. Alt efter hvad campingvognen vejer, kan beløbet variere mellem 150,- til 560,- kr.

Fugttest

Herudover anbefaler vi altid at få lavet fugttest en gang om året, som koster ca. 1.000,- kr.

Læs mere og bestil tid her.

Gastest

Sikkerhedsstyrelsen anbefaler også at få lavet en gastest hvert andet år til ca. 1.100,- kr.

Læs mere og bestil tid her.

Forsikring

Desuden kan det være en god idé at tegne en kaskoforsikring på sin campingvogn. Kontakt dit forsikringsselskab og få en pris på dette.

Syn ved tempo 100

Hvis vognen har dansk tempo 100, skal den synes hvert 2. år.

 

Hvilken campingvogn skal jeg vælge?

Når du køber campingvogn, er der et par ting du skal have gjort op med dig selv:

  • Hvor stort et budgettet til en campingvogn
  • Hvor meget må bilen trække, ift. hvor stor campingvognen må være.
  • Skal vognen være med enkeltsenge, dobbeltseng eller måske køjer?

Vores team er altid klar med råd og vejledning, til at du får valgt den rigtige campingvogn.

Se vores campingvogne på lager ved at klikke her.

 

Hvad kan jeg få for min campingvogn?

Hvis du har en brugt campingvogn, du gerne vil sælge. kan du udfylde vores online skema, hvorefter en sælger vil kontakte dig med et uforpligtende bud. 

Klik her for at udfylde vores online skema.

Trustpilot

Vi lever af glade kunder, og ligger vægt på et højt serviceniveau, hvilket afspejles af vores kundeanmeldelser på Trustpilot.

Læs hvad vores kunder skriver om os på Trustpilot ved at klikke her.