Camp-let North – når du vil opleve den ultimative frihed

 

Søger du friheden ved spontant at kunne rejse videre på nye eventyr? Så er Camp-let North det ideelle valg, når du vil ud at opleve naturen på første klasse. Integrerede stænger gør, at du med få basistrin let kan slå Camp-let North op og ned.

I Isabellas Camp-let North er der plads til hele familien. Det rummelige opholdsrum og de ventilerede sovekabiner med sovepladser til 4 personer giver dig hele 18 m2 feriehjem. Beslutter du dig for at blive i længere tid på samme sted, kan du nemt udvide pladsen med solsejl og annex.

Med en teltdug lavet af det unikke Isacryl materiale er Camp-let North nem at rengøre. Teltmaterialet holder farven smuk i mange år og skaber et optimalt indeklima i Camp-let’en, så du kan nyde at campere – uanset om vejret er varmt, koldt eller vådt.
 

 

PRISBEREGNER

Et godt værktøj til at skræddersy din helt egen Camp-let, er prisberegneren.
Husk at vælge Damsgaards CaravanCenter som din forhandler.

 

 

 

Komfortable sovekabiner med 4 sovepladser

Som standard har den kompakte men rummelige teltvogn 4 sovepladser (6 ved tilkøb af annex) fordelt i to sovekabiner med behagelige koldskums-madrasser. I begge sovekabiner får du unikke ventilationsmuligheder, myggenet samt mørke sovekabiner.

I den ene sovekabine har du mulighed for at omdanne fodenden af madrassen til en smart sofa med siddeplads til 2 personer. Måske sofaen bliver din nye favoritplads, når du nyder en kop kaffe, en god bog eller spiller et sjovt spil?

 

 

Madlavning i fuldudstyret køkken

Vil du lave mad på ferien, er det også en mulighed. På indersiden af bagsmækken kan du vælge at få monteret et fuldtudstyret køkken med gasbrændere, bordplade, vask og masser af opbevaringsplads til service og køkkengrej.

 

Praktisk opbevaring

Camp-let North gemmer på en masse praktiske opbevaringsmuligheder, som gør det lettere for dig at holde styr på stort og småt. Til alle dine småting medfølger en kappe med lommer, som monteres foran sovekabinerne. Mellem de to sovekabiner finder du en praktisk garderobestang til f.eks. overtøj, kjoler og andet, som ikke må blive krøllet.

Under begge sovekabiner gemmer der sig et rummeligt opbevaringsrum til de større ting. Det ene opbevaringsrum er lukket (med bund) og egner sig godt til kufferter/tasker og andre ting, som du ønsker at holde tørre. Det andet opbevaringsrum er åbent (uden bund) og passer perfekt til de ting, du gerne vil holde kølige som eksempelvis drikkevarer.

 

 

 

Opstilling af Camp-let North:

 

 

Nedtagning af Camp-let North:

Teknisk

Godkendt totalvægt: 500 kg
Lasteevne med bremser: 208 kg
Lasteevne uden bremser: 228 kg

Opstillingsvejledning