Camp-let Passion – luksus-teltvogn i særklasse

I Camp-let Passion bliver du forkælet med alt, hvad du drømmer om til et komfortabelt ophold i naturen. Lyt til lydene, duft skoven… Alt sammen mens du ligger behageligt på den komfortable koldskums-madras hævet over fugt og kulde fra jorden i den mørke sovekabine, hvor du mærker en let brise fra de smarte ventilationsåbninger. Camp-let Passion har som standard integrerede mørklægningsgardiner i forteltet. De giver dig et svalt indeklima i løbet af dagen og sørger for, at din nattesøvn ikke bliver forstyrret af måneskin, lamper eller tidlig morgensol.

Camp-let Passion er den perfekte teltvogn til en familie på 4 personer. Som standard får du hele 18 m2 feriehjem med en række udvidelsesmuligheder. Er der behov for flere sovepladser, kan denne model udvides med annex på begge sider til helt op til 8 sovepladser.

Elsker du at lave din egen mad på campingferien, får du med Camp-let Passion mulighed for at lave dit eget drømmekøkken under åben himmel. Vælg selv, om du vil have køkkensolsejl og ekstra bordplads.

 

 

 

PRISBEREGNER

Et godt værktøj til at skræddersy din helt egen Camp-let, er prisberegneren.
Husk at vælge Damsgaards CaravanCenter som din forhandler.

 

 

 

Komfortable sovekabiner med 4 sovepladser

Som standard har den kompakte men rummelige teltvogn 4 sovepladser (8 ved tilkøb af annexer på begge sider) fordelt i to sovekabiner med behagelige koldskums-madrasser. I begge sovekabiner får du unikke ventilationsmuligheder, myggenet samt mørke sovekabiner.

I den ene sovekabine har du mulighed for at omdanne fodenden af madrassen til en smart sofa med siddeplads til 2 personer. Måske sofaen bliver din nye favoritplads, når du nyder en kop kaffe, en god bog eller spiller et sjovt spil?

 

 

Drømmekøkken både inde og ude

Vil du lave mad på ferien, er det også en mulighed. På indersiden af bagsmækken kan du vælge at få monteret et fuldtudstyret køkken med gasbrændere, bordplade, vask og masser af opbevaringsplads til service og køkkengrej. Her kan du vælge imellem et All-round eller et Deluxe køkken. Begge køkkenmodeller kan svinges rundt og ud af forteltet, så du også kan lave mad under åben himmel. Til din udendørsmadlavning kan du tilkøbe et Passion køkkensolsejl, som giver dig ly for regnen og skygge for solen.

 

Praktisk opbevaring

Camp-let Passion gemmer på en masse praktiske opbevaringsmuligheder, som gør det lettere for dig at holde styr på stort og småt. Til alle dine småting medfølger en opbevaringskappe med lommer, som monteres foran sovekabinerne. Mellem de to sovekabiner finder du en praktisk garderobestang til f.eks. overtøj, kjoler og andet, som ikke må blive krøllet. Husk et par bøjler til at holde styr på garderoben.

Under begge sovekabiner gemmer der sig et rummeligt opbevaringsrum til de større ting. Det ene opbevaringsrum er lukket (med bund) og egner sig godt til kufferter/tasker og andre ting, som du ønsker at holde tørre. Det andet opbevaringsrum er åbent (uden bund) og passer perfekt til de ting, du gerne vil holde kølige som eksempelvis drikkevarer.

 

 

 

Opstilling af Camp-let Passion:

 

 

Info på Camp-let Passion:

Teknisk

Godkendt totalvægt: 500 kg
Lasteevne med bremser: 200 kg
Lasteevne uden bremser: 216 kg

Opstillingsvejledning