Fordele ved at handle hos os som medlem af Camping Branchen

Tryghed og sikkerhed – Din garanti for en reel handel

2 års reklamationsret

Der er stor forskel på at handle privat kontra erhverv. Som forbruger er du nemlig omfattet af de særlige forbrugerbeskyttelsesregler i købeloven og har 2 års reklamationsret, når du handler hos en erhvervsdrivende frem for privat.


Reklamationsnævn

Skulle der opstå uenighed, har du adgang til et reklamationsnævn. Reklamationsnævnet behandler klager fra forbrugere vedrørende mangler ved autocampere, campingvogne, teltvogne og fortelte, som er købt af medlemmer af Camping Branchen.

 

Garantifond

Hvis en forhandler, som er medlem af Camping Branchen, mod forventning gå konkurs, har Camping Branchen er garantifond. Garantifondens formål er at sikre, at du som forbruger, ikke lider økonomisk tab, hvis en forhandler erklæres konkurs.

Skulle det meget uheldige og mod forventning ske, at en forhandler, som er medlem af Camping Branchen, går konkurs, har Camping Branchen stiftet en garantifond, hvis formål er at sikre, at du som forbruger ikke lider økonomisk tab, hvis denne erklæres konkurs.

 

Certificeret F-gas center

Gas kan være farligt, og din sikkerhed er altid førsteprioritet. Det er lovpligtigt, at virksomheder, som udfører F-gasinstallationer og F-gaskontrol, er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen. Alle Camping Branchens medlemmer, som arbejder med F-gas, er eksamineret og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen.

 

Autoriserede værksteder

Camping Branchen afholder løbende opdaterende efteruddannelseskurser, således at værkstederne altid kan tilbyde den bedste og mest kvalificerede service til dig som forbruger.